Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Γεύμα Σημίτη με ευχές στις "Δικογραφίες"


Στο πιό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος,  γιόρτασε χτες το μεσημέρι τα προεόρτια της Πρωτοχρονιάς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος συνέτρωγε με τη σύζυγό του Δάφνη και τα παιδιά τους, που επέλεξαν λιχουδιές από το ασιατικό μενού.
Ο κ. Σημίτης ήταν ήρεμος, πολύ  ευδιάθετος και ευχήθηκε στις "Δικογραφίες" Καλή Χρονιά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ



Οι "Δικογραφίες" αποκαλύπτουν ολόκληρο το κείμενο της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το έγγραφο έχει ιδιαίτερο νομικό ενδιαφέρον για δύο λόγους:

-Κρίνεται η ροή του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος από Αρεοπαγίτες μετά από αίτημα ομάδας κατά της διοργανώτριας αρχής.

-Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στρέφεται κατά του συνεταιρισμού, τον οποίο νομίμως εκπροσωπεί ο γ' αντιπροέδρος του! Πάντως, στο έγγραφο που αποκαλύπτουμε η ομάδα του Πειραιά αποφεύγει την αναφορά στο όνομα του Ευάγγελου Μπαταγιάννη

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ -

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»( δ.τ. ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ), η οποία
εδρεύει στον Πειραιά (Πλατεία Αλεξάνδρας, 18534), με ΑΦΜ 094079531, νομίμως

εκπροσωπούμενης από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ.Δ.Σ. κ. Δημήτριο
Αγραφιώτη, (στοιχεία επικοινωνίας τηλ. 210 – 41.43.000, fax 210 – 41.43.113, email
footballdpt@olympiacos.org)


ΚΑΤΑ

Του αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (δ.τ. ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ), που εδρεύει στο
Μαρούσι Αττικής, οδός Μεσογείων 174, και εκπροσωπείται νόμιμα, (στοιχεία επικοινωνίας
τηλ. 210 – 68.46.900, fax 210 – 68.57.464), (στο εξής «SUPER LEAGUE» ή «Συνεταιρισμός»),

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ

της από 28.12.2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ κατά το
μέρος που ορίζει την διεξαγωγή της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής ημέρας του
Πρωταθλήματος ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019 και αντίστοιχα
μετακυλύει κατά μία εβδομάδα τΙς επόμενες αγωνιστικές ημέρες.

*******





Φιάσκο η έκδοση Λάσα στη Γαλλία. Τον εκδόσαμε και δεν τον θέλουν!

Στα... αζήτητα της Δικαιοσύνης έμεινε ο Γεωργιανός Λάσα Σουσανασβίλι, καθώς οι Γαλλικές Δικαστικές Αρχές, που ζητούσαν την έκδοση του, έκαναν... πίσω στο αίτημα τους, παρά το γεγονός ότι, το ποινικό τμήμα του Αρείου -Πάγου το έκανε δεκτό και τον εξέδοσε στη Γαλλία!
Η υπόθεση της έκδοσης στη Γαλλία του 57χρονου Γεωργιανού επιχειρηματία, που φέρεται ως αρχηγικό στέλεχος της Γεωργιανης Μαφίας, κατέληξε σε παλινωδία, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη έκανε μεν δεκτό το αίτημα των γαλλικών δικαστικών αρχών, που ζητούσαν την έκδοση του, αλλά όχι για το αδίκημα της διεύθυνσης  εγκληματικής οργάνωσης, για το οποίο τον ήθελαν οι Γαλλοι.
Το ποινικό τμήμα του ΑΠ με πρόεδρο την κ. Αλειφεροπούλου τον εξέδοσε στη Γαλλία,  για κλοπές κινητών, που διεπράχθησαν εκεί από μέλη της οργάνωσης "Κλέφτες του νόμου", καθώς το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να έχει διαπραχθεί στην Ελλάδα, αφού το διάστημα, για το οποίο κατηγορείται ο Λάσα ότι, έδινε εντολές στα μέλη της οργάνωσης, να διαπράττουν κλοπές, βρισκόταν στις ελληνικές φυλακές.
Ωστόσο η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης δεν ικανοποίησε τις γαλλικές δικαστικές Αρχές, που δήλωσαν ότι, παραιτούνται από τη διαδικασία του Ευρωπαικού Εντάλματος Σύλληψης εναντίον του Σουσανασβίλι.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, η αρμόδια εισαγγελέας Θεσσαλονίκης διέταξε την αποφυλάκιση του Λάσα.
Ο Γεωργιανός αφέθηκε μεν ελεύθερος, για την υπόθεση αυτή, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά με ένταλμα της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, καθώς η δικογραφία για το κακούργημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης εκκρεμεί πιά στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα κινήσει από την αρχή της διαδικασία για την παραπομπή του σε δίκη.
Ο  57χρονος Λάσα, ο οποιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, στο μεταξύ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Ο  Σουσανασβίλι είχε καταδικαστεί το 2012 σε πρώτο βαθμό σε 14 χρόνια κάθειρξη για «ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους, κάνοντας χρήση των πρόσφατων ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών, με την αιτιολογία ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Και... μπακάλης στη Βυτίνα ο Ξηρός





Το όνομα Ξηρός, γιά τις "ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ", που έχουν καλύψει ολες τις υποθέσεις τρομοκρατίας, ήταν ταυτισμένο, μέχρι τώρα, με την "17 Νοέμβρη".
Στη Βυτίνα ανακαλύψαμε οτι,  ο Ξηρός είναι ταυτισμένος  με το... άρωμα και την ποιότητα, τουλάχιστον για οσους επισκέπτονται το παλαιότερο εδωδιμοπωλείο, κοινώς μπακάλικο, της περιοχης.
Τέταρτη γεννιά μαγαζί η οικογένεια Ξηρού οχι μόνον δεν κρύβει το επώνυμο της, αλλά οπως λέει ο σημερινός ιδιοκτήτης Παναγιώτης Ξηρός "μόνο καλό μας έκανε η συνεπωνυμία με τους  Ξηρούς".
Και εξηγεί γιατί:
"Το όνομα Ξηρού το θυμούνται όλοι. Πολλές φορές και η αρνητική διαφήμιση κάνει καλό"!
Ο πατερας του Θεόδωρος Ξηρός, που όταν τον ρωτήσαμε τι σχέση έχει με τον πολυισοβίτη Σάββα Ξηρό, απάντησε με χιούμορ "Ο παππάς, ο πατερας του Σάββα είναι αδελφός μου", συμπλήρωσε οτι, μετα απο  70 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος ολοι πια λένε, πάμε στον Ξηρό, γιατί τα βρίσκουμε όλα".
Το παντοπωλειο της οικογένειας Ξηρού ειναι και ένα μικρό... μουσείο της μεταπολεμικής εποχής, αφου σε ράφια και στους τοίχους υπάρχουν κουτιά και διαφημιστικες αφίσσες απο το 1948.


Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

"Δεν πίστεψα ότι, θα αυτοκτονούσε η Ειρήνη"! (Βίντεο)


Νέα στοιχεία, για την υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη έρχονται συνέχεια στο φως, μέσα από την ογκωδέστατη δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνονται καταθέσεις τουλάχιστον 50 προσώπων.
Η Μαίρη Μπενέα αποκάλυψε στο “Μαζί σου” τη σωρεία αντιφάσεων στις οποίες έπεφτε κάθε φορά, που κατέθετε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Αγρινίου Γιώργο Πέτρο ο γιατρός, με τον οποίον φέρεται ότι, είχε ερωτική σχεση η 43χρονη και θεωρείται ο βασικός ύποπτος, γιά την δολοφονία της, στις 8 Ιανουαρίου του 2018 .
Ο γιατρός, ο οποίος κλήθηκε από τον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, 8 με 10 φορές, στην αρχή κατέθετε μάρτυρας, αλλά τελικά μετά από σωρεία αντιφάσεων στις διαδοχικές καταθέσεις του, εξετάστηκε ως ύποπτος, για ηθική αυτουργία στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.
Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις του γιατρού οδήγησαν τη Δικαιοσύνη, 11 μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, να σφίξουν γύρω του τον κλοιό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας κάλεσε τον γιατρό από όσα είπε στην κατάθεση, που έδωσε στενός του φίλος.
Τι είπαν οι δυο τους την επόμενη μέρα του θανάτου της 43χρονης μητέρας;
Τι διαπιστώθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του γιατρού;
O μάρτυρας ουσιαστικά διέψευσε τον γιατρό, αφού υποστήριξε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου για την Ειρήνη Λαγούδη εκείνη την ημέρα. “Μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του” κατέθεσε ο φίλος.
Επόμενη κίνηση του εισαγγελέα ήταν να καλέσει εκ νέου το γιατρό. Εκείνος επέμεινε πως είχαν συζητήσει για την 44χρονη και επικαλέστηκε το κινητό του τηλέφωνο.
Ο γιατρός, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση θρίλερ, υποστήριξε ότι πήρε μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη ότι θα αυτοκτονήσει. Όπως είπε στον εισαγγελέα, δεν πήρε σοβαρά αυτές τις απειλές.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Μαίρης Μπενέα στην εκπομπή “Μαζί σου”,από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού, δεν εντοπίστηκαν μηνύματα της 43χρονης. Σε αυτό στάθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Βασίλης Ταουξής που δήλωσε με νόημα ότι, “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”.

Ο γιατρός κατέθετε αρχικά ως μάρτυρας και στη συνέχεια, όταν ο εισαγγελέας έκρινε τα στοιχεία επαρκή, τον κάλεσε, να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτος.
Πριν απο την κλήση του για ανωμοτί εξηγησεις, ο εισαγγελέας διασταύρωσε, καθε λέξη και καθε πληροφορία, που έλεγε ο γιατρός σε κάθε του κατάθεση.
Κυρίως έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έκανε κάτι, όταν, όπως ισχυριζόταν, έλαβε το μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη με τη φράση “θα τα πούμε στον άλλο κόσμο”, που παρέπεμπε στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας της.

Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι, δεν πίστεψε τις απειλές της Λαγούδη.
Μετά είπε ότι, την άλλη μέρα άρχισε να ψάχνει για την Ειρήνη και μάλιστα επικαλέστηκε τη μαρτυρία φιλικού του προσώπου, λέγοντας στην κατάθεση του ότι, μίλησε με αυτό τον φίλο του, για την Ειρήνη.
Οταν όμως κλήθηκε ο φίλος του γιατρού και κατέθεσε ως μάρτυρας στον εισαγγελέα, διέψευσε τον γιατρό, καθώς δεν επιβεβαίωσε τίποτα απο όσα είχε πει.
Η κατάθεση του φίλου του γιατρού
Συγκεκριμενα:
Eισαγγελέας: Μιλήσατε την επομένη του θανάτου της Ειρήνης με τον γιατρό;
Mάρτυρας: Μιλησαμε
Eισαγγελέας: Τι σας είπε; Ανησυχούσε, την έψαχνε;
Mάρτυρας: Δεν μου είπε τίποτα γιά την Ειρήνη. Μιλησαμε για το σκάφος του. Μου μίλησε μόνον γιά το σκαφος του εκεινη την ημέρα.
Μετά από αυτό ο εισαγγελέας πήρε νέα συμπληρωματική κατάθεση από τον γιατρό, επισημαίνοντας του τις αντιφάσεις:
Εισαγγελέας: Ο μάρτυρας ... στην κατάθεση του σας διαψεύδει. Λέει ότι, μιλήσατε μόνον για το σκάφος και όχι για την ειρήνη Λαγούδη.
Γιατρός: Μιλήσαμε για την Ειρήνη.
Εισαγγελέας: Λέτε ότι σας έστειλε μήνυμα, που ουσιαστικά προανήγγειλε την αυτοκτονία της. Μετά από όσα είχαν γίνει μεταξύ σας, σας στέλνει μήνυμα και απειλεί να αυτοκτονήσει, δεν ανησυχήσατε γι΄αυτήν; Ποια η δική σας σταση; Γιατι δεν κάνατε κάτι για να το αποτρέψετε;
Γιατρός: Δεν πήρα σοβαρά τις απειλές αυτές.

Ποιοί ήθελαν να κλείσουν το στόμα της Ειρήνης Λαγούδη; (Βίντεο)



Νέες διαδρομές στην υπόθεση 
της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, ανοίγει η νέα παράλληλη έρευνα, που ξεκινάει – σύμφωνα με πληροφορίες – η Δικαιοσύνη, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Μπενέα στο “Μαζί σου”. Δείτε ο βίντεο: http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2018-12-21-11
 Μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία, με βασικό ύποπτο ως ηθικό αυτουργό το γιατρό, με τον οποίον είχε ερωτική σχέση επί 4 χρονια η Ειρήνη Λαγούδη, στο μικροσκόπιο του προισταμένου της Εισαγγελίας Αγρινίου Γιώργου Πέτρου ξαναμπαίνει η καυτή υπόθεση.


Ο έμπειρος και ικανός εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε τη δικαστική έρευνα, η οποία κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης για δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ξανανοίγει την υπόθεση Λαγούδη, με νέα δικαστική έρευνα, που έχει στόχο, να διαπιστώσει, εαν το κίνητρο της δολοφονίας της 43χρονης δεν ήταν μόνον ερωτικό, αλλά κάποιοι ήθελαν να τη βγάλουν από την μέση, για να της κλείσουν ενδεχομένως το στόμα.
Την ενδοχή αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να διερευνήσει η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κ. Παντελιάδου, η οποία έχει στα χερία της από τις 3 Αυγούστου 2018 τη δικογραφία για τη δολοφονία Λαγούδη,
Ωστόσο η ακινησία της ανακριτικής έρευνας, που μέχρι στιγμής δεν έχει ανοιξει την υπόθεση, δημιουργεί τσουνάμι εξελίξεων, που οδηγούν σε νεα εισαγγελικη διερεύνηση της υπόθεσης, ως προς το κίνητρο της δολοφονίας και την εμπλοκή προσώπων, που ενδεχομένως έχουν διαπράξει άλλα σοβαρά κακουργήματα, τα οποία προσπάθησαν να καλύψουν με τη δολοφονία της 43χρονης μητερας 3 παιδιών.
Τα αδικήματα, τα οποία θα διερευνήσει ο εισαγγελέας Γιώργος Πέτρος είναι εγκληματική οργάνωση, τοκογλυφία εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων, νομιμοποιηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
Στο στόχαστρο του εισαγγελέα έχουν μπει 15 τραπεζικοί λαγαριασμοί προσώπων του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του γιατρού, καθώς και της Ειρήνης Λαγούδη.
Διερευνάται επίσης η τυχόν σύνδεση της υπόθεσης ή η σχέση προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη με δύο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις της Αιτωλοακαρνανίας.



Δείτε πως ευχήθηκαν στις "Δικογραφίες" οι φίλοι μας







Οι "Δικογραφίες" εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πολλή χαρά.
Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους, που έστειλαν καρτούλες με ευχές, όπως θα δείτε παρακάτω:








ΚΑΡΤΑ 2018.png





Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Αποκάλυψε στον αέρα, για ποιάν κάνει... απιστίες στη γυναίκα του! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με ορχιδέες και γαλακτομπούρεκο ήρθε στο στούντιο του Σκάι ο ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου", ως συνήγορος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, που φέρεται ότι,  δολοφονήθηκε στο Αγ
ρίνιο πριν από περίπου ένα χρόνο.
Στην αρχή της εκπομπής κι ενώ βρισκόμασταν στον αέρα, πρόσφερε τα λουλούδια στην Τατιάνα Στεφανίδου, στη Μαίρη Μπενέα, στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και στην Εβίτα Τσιλιχρήστου, γιά να εισπράξει ένα καυστικό σχόλιο και πολύ γέλιο:


TΑΤΙΑΝΑ: Βέβαια ξέρετε τι λένε για τους άνδρες. Οτι, όταν γίνονται έτσι πολύ καλοί και φέρνουν λουλούδια, γλυκά, είναι όταν έχου απιστήσει ή σε έχουν απατήσει...

ΤΑΟΥΞΗΣ: Η μόνη θηλυκού γένους, για την οποία κάνω απιστίες στην κ. Μαρούπα (σύζυγος), είναι η δικηγορία, την οποία λατρεύω και την υπηρετώ 40 χρόνια...

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ριχάρδος και ο πρωθυπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)


Την οδό της... διπλωματίας επέλεξε ο τηλεαστέρας ενεχειροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, για να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, εάν πιστεύει ότι επηρέασε την εξέλιξη της υπόθεσης του στη Δικαιοσύνη, η παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή;
Ο πασίγνωστος ενεχειροδανειστής, που συνελήφθη και προφυλακίστηκε, άδικα όπως φάνηκε εκ των υστέρων, καθώς η υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού αποδείχτηκε δικαστική γκάφα ολκής, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή “Μαζί σου”,όπου έγινε ο παρακάτω διάλογος:
Δείτε το βίντεο:http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2018-12-21-11/mazi-sou-o-richardos-milaei-gia-ola-21122018
ΜΠΕΝΕΑ: Πιστεύετε οτι, έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης σας η παρέμβαση του κ. Τσίπρα στη Βουλή;
ΡΙΧΑΡΔΟΣ: Εγω δεν θα κρίνω ποτέ τον πρωθυπουργό. Ούτε θα απαντήσω σε κάποια ερώτηση, για τον πρωθυπουργό. Οτι άλλο θέλετε να με ρωτήσετε.

ΤΑΤΙΑΝΑ: Πού να απαντήσει Μαιρη μου ο άνθρωπος, μετά από όσα έπαθε...
ΡΙΧΑΡΔΟΣ: Δεν θα κρίνω έναν άνθρωπο και μάλιστα τόσο σημαντικό σαν τον πρωθυπουργό...


Στο Αυτόφωρο αύριο μέλος του Ρουβίκωνα, που συνελήφθη μετά από μήνυση του Ούγγρου πρωθυπουργού!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συνελήφθη πριν από λίγο μέλος του Ρουβίκωνα έξω από την πρεσβεία της Ουγγαρίας, επειδή προσπαθούσε να γράψει συνθήματα κατά του πρωθυπουργού της χώρας  Όρμπαν.
Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη για εξύβριση αρχηγού κράτους και απρόκλητη φθορά.
Αύριο θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ θα παραμείνει κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.
Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», είχαν επιχειρήσει και πριν από δέκα μέρες να γράψουν συνθήματα στην πρεσβεία της Ουγγαρίας, λόγω των ακροδεξιών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση Όρμπαν.
Τότε δεν είχαν συλληφθεί, επειδή δεν είχε υποβληθεί έγκληση.
Τώρα ωστόσο - σύμφωνα με πληροφορίες -  ζητήθηκε από τον Ούγγρο πρωθυπουργό, να συλληφθεί το μέλος του Ρουβίκωνα, που έγραφε συνθήματα.
Κατά τις ίδιες πηγές η Ουγγρική πρεσβεία έχει διορίσει συνήγορο για να παρασταθεί στη δίκη ως πολιτικώς ενάγων.


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Οι "Δικογραφίες" το γιορτάζουν στην Κηφισιά

Οι "Δικογραφίες" άφησαν για λίγο το ρεπορταζ και το γιορτάζουν... προχριστουγεννιάτικα. Στην Κηφισιά, με κρασί και live, στη γιορτή που διοργάνωσαν οι στενοί φίλοι του blog Μίνα Ποταμιάνου (στη φωτο αγκαλιά με Δικογραφίες" ), ιδιοκτήτρια του καταπληκτικου nail spa ANANDA, εκεί που ξεκουράζουμε χέρια και πόδια απο τις ατελείωτες διαδρομές του ρεπορταζ στα δικαστήρια.
Συνδιοργανωτής του παρτυ, ο hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Μαζί μας στο γλέντι η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικης Ιωάννα Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δήμος Κασκαντηρης και πολλοί λειτουργοί της Θέμιδας.