Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Για όλα φταίει ο... δονητής


Απο σήμερα και κάθε Σάββατο οι "Δικογραφίες" καθιερώνουν μια νέα στήλη με τίτλο: "Το σεξ... στο εδώλιο".
Αληθινές ιστορίες, που εκτυλίσσονται μέσα και έξω απο τις δικαστικές αίθουσες, σε... πιπεράτο φόντο.
Η πρώτη υπόθεση αφορά τη σφοδρή αντιδικία δυο πρώην συντρόφων, με αφορμή ένα δονητή!
Ενας ανελέητος πόλεμος μιας 38χρονης μαγείρισας με τον 45χρονο επιχειρηματία, πρώην σύντροφο της, που επέλεξαν  τη δικαστική αρένα, για να λύσουν τις διάφορες τους.
Επτά χρόνια κράτησε η δικαστική διαμάχη τους, που  έκλεισε με την τιμωρία της 38χρονης, η οποία κρίθηκε ενοχή, για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην συντρόφου της.
Η γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών, με τριετή αναστολή, επειδη σε δικαστικό έγγραφο, με το οποίο προσπαθούσε να του "ρίξει χυλόπιτα", μπηκε σε... απαγορευμένη ζώνη!
Μια φράση με σεξουαλικά υπονοούμενα για τον ανδρισμό του, που αποτυπώθηκε σε εξώδικο, με το οποίο εκείνη του ζητούσε να σταματήσει να την ενοχλεί, αφού εχει τελειώσει η σχέση τους, έγινε... όπλο, που στράφηκε εναντίον της.
"Η ενασχόλησή σας με ιντερνετικές σελίδες ομοφυλοφιλικών περιεχομένων και  η εμμονή σας να χρησιμοποιείτε, για προσωπική σας ευχαρίστηση, αποκλειστικά και μόνο στο σώμα σας, σεξουαλικά βοηθήματα, δηλαδή δονητές κ.λπ., κ.λπ.», ήταν η φράση, η οποία της στοίχισε μια εξάμηνη ποινή φυλάκισης.
Το δικαστήριο θεώρησε δυσφημιστικό το γεγονος ότι, το περιεχόμενο του εξώδικου ήρθε σε γνώση του δικαστικού επιμελητή, που το επίδοσε στον 45χρονο επιχειρηματία και έκρινε ένοχη την  38χρονη για συκοφαντική δυσφήμηση.
Η δικαστική αντιδικία του ζεύγους ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, λίγο μετα απο τη λήξη της ερωτικής τους σχέσης, που οπως προκύπτει από α αναφερόμενα στα έγγραφα της δικογραφίας, δεν ηταν ρόδινη.
Μετά από πολλά πηγαινέλα στα δικαστήρια και αλλεπάλληλες αναβολές, η δίκη έγινε στο παρα πέντε της παραγραφής και σκόρπισε πολύ γελιο στο ακροατηριο.
Ο μηνυτης, που μέχρι σήμερα δεν είχε εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, μπροστά στο ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί κατηγορούμενος για λιπομαρτυρία, αφού ήδη είχε τιμωρηθεί με 2μηνη φυλάκιση, για τις συνεχείς του απουσίες, επέλεξε να συμμορφωθει με την απαιτηση της δικαστή, που τον ηθελε παρόντα.
 Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2011 όταν η κατηγορούμενη έστειλε εξώδικο στον πρώην σύντροφό της, κατηγορώντας τον για απαράδεκτη και έκνομη συμπεριφορά σε βάρος της. Μεταξύ άλλων, ανέφερε στο εξώδικό της: «Το μήνα Δεκέμβρη του έτους 2010 άρχισα να συνειδητοποιώ ότι η σχέση μας δεν θα προχωρούσε κυρίως λόγω των συνεχόμενων καυγάδων μας, της ακατανόητης εμμονάς σας με την πρώην σύντροφό σας και το παρελθόν και κυρίως εξαιτίας των μη αποδεκτών από εμένα σεξουαλικών σας ιδιοτροπιών όπου προσέγγιζαν την ομοφυλοφιλία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ενασχόλησή σας με ιντερνετικές σελίδες ομοφυλοφιλικών περιεχομένων και η εμμονή σας να χρησιμοποιείτε για προσωπική σας ευχαρίστηση, αποκλειστικά και μόνο στο σώμα σας, σεξουαλικά βοηθήματα, δηλαδή δονητές κ.λπ., κ.λπ.».
Απειλώντας τον, να προχωρήσει σε ακόμη πιο... πικάντικες λεπτομέρειες απο την κρεβατοκάμαρα τους η κατηγορούμενη, προσπάθησε με αυτόν τον ανορθόδοξο τροπο, να εξασφαλίσει την ησυχία της απο τον πρώην αγαπημένο της, διαμηνύοντας  του: «Θα μπορούσα να σας αναφέρω και πολλές άλλες πικάντικες λεπτομέρειες και μάλιστα εγγράφως αλλά παραμένω στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα σας ρεζιλέψω με αυτόν τον τρόπο. Εάν όμως με αναγκάσετε, πιστέψτε με θα μαθευτούν τα πάντα και να σας δω μετά τι γνώμη θα σχηματιστεί από τον κοινωνικό σας περίγυρο…», 
Όλα τα παραπάνω που αναφέρονταν στο εξώδικό της είναι το σημείο που άναψε φωτιά στο πρώην ζευγάρι, καθώς ο 45χρονος, δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, στην οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι: «όλα τα ανωτέρω περιστατικά που αναφέρει η εγκαλουμένη στην εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία δήλωση και πρόσκλησή της είναι ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, καθ’ όσον με παρουσιάζει ως άτομο διεστραμμένο στη σεξουαλική μου ζωή, με ομοφυλοφιλικές τάσεις και ιδιοτροπίες, που χρησιμοποιώ σεξουαλικά βοηθήματα κ.λπ., για τη σεξουαλική μου ευχαρίστηση. Επίσης με παρουσιάζει ως άτομο ψυχασθενικό με εμμονές και συμπεριφορές υπερβαίνουσες κατά πολύ τα όρια του φυσιολογικού…».
Στη δίκη, που έγινε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ήρθαν στο φως της δικαστικής αίθουσας, όλα όσα γίνονταν στο... σκοτάδι της κρεβατοκάμαρας τους.
Ο μηνυτής υπερασπίστηκε μέχρι.. κεραίας τον ανδρισμό του και φυσικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, περί σεξουαλικής... εκτροπής, που εξαπέλυε  εναντίον του στο εξώδικό της η πρώην σύντροφός του.
Μηνυτής: Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι, θα βρισκόμουνα σε τόσο δύσκολη θέση κυρία πρόεδρε. Ολα όσα ισχυρίστηκε η πρώην σύντροφος μου ειναι ψευδή και προσβαλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη μου. Ξερετε τι είναι η γυναίκα, με την οποία κοιμόμουνα τόσον καιρό, να με παρουσιάζει ως άτομο διεστραμμένο στη σεξουαλική μου ζωή, με ομοφυλοφυλικες τάσεις και ιδιοτροπίες, που χρησιμοποιώ σεξουαλικά βοηθήματα, που χρησιμοποιώ δονητές, για να ευχαριστηθω το σεξ;”.
Πρόεδρος:Εδω δεν δικάζουμε τις επιλογές κανενός.
Μηνυτής:Η σεξουαλική μου ζωή είναι απολύτως φυσιολογική και ομαλή, αφού όλες οι ερωτικές σχέσεις που έχω συνάψει είναι αφενός μεν με γυναίκες και αφετέρου μακροχρόνιες, με μοναδική εξαίρεση τη σχέση μου με την εγκαλούμενη που διήρκεσε λίγους μήνες.
Πρόεδρος: Αυτα που έγραψε η κατηγορούμενη περί των σεξουαλικών σας προτιμήσεων εγιναν αντιληπτά σε τρίτους;
Μηνυτής: Το διάβασε όλη η πολυκατοικία και έγινα ρεζίλι. Και λέγανε όλοι υπονοούμενα εναντίον μου... Καταλαβαίνετε τι είναι να μην μπορεις να μπεις στο σπίτι σου;
Η κατηγορούμενη αρνήθηκε στην απολογία της ότι, ειχε πρόθεση να τον δυσφημίσει και υποστήριξε ότι, σκοπός της ηταν να του καταστήσει σαφές τον πραγματικό λόγο, που τελείωσε η σχεση τους, για να σταματήσει να την ενοχλεί.
Βλέμματα όλο δηλητήριο αντάλλασσαν μέσα στη δικαςτικη αίθουσα οι δυο πρώην σύντροφοι, που πια εχουν τραβήξει ο καθένας διαφορετικούς δρόμους.
"Πρέπει να γινει αντιληπτό απο το δικαςτηριο σας το πόσο βασανίστηκα απο αυτή την σχεση, για να φτάσω στο σημείο, να προσπαθήσω, να απεμπλακώ με εξώδικο”, είπε στην απολογία της η 38χρονη κατηγορούμενη και συνεχισε:
Ψέμματα λέει ότι, τον δυσφήμησα και τον συκοφάντισα. Το δίκιο και την ηρεμία μου προσπαθουσα, προστατεψω. Αλλά με κυνηγούσε διαρκως. Μόλις μετακόμισα στο νεο μου σπίτι, Αρχες Απριλίου του 2011, απο τότε αρχίσανε τα δικά μου προβλήματα. Ερχόταν συνεχώς έξω από το σπίτι και το εστιατόριο, που δούλευα και μου έκανε σκηνές, για να ξναγυρίσω κοντ του. Παρα λίγο να χασω και τη δουλειά μου. Ακόμη και οι εργοδότες μου τον προειδοποίησαν ότι, εαν συνεχίσει αυτη τη συμπεριφορά, θα κινηθούνε εναντίον του. Η εμμονή του μαζί μου ήταν αφύσικη και ψυχασθενική”.
Πρόεδρος: Και έπρεπε να του στείλετε εξωδικο, που να τον απειλείτε ότι, θα αποκαλυψετε πικάντικες λεπτομέρειες;
Κατηγορούμενη:Το εξώδικο εστάλη σε σφραγισμένο φάκελο. Κανένας δεν μπορούσε να το διαβάσει".