Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Επιτέλους! Μπήκε στη "μπλακ λιστ" η παράνομη στοιχηματική

Επιτέλους!

Mετά από αφόρητες πιέσεις συνεδρίασε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και έβαλε στην «μπλακ λιστ» την παράνομη διαδυκτιακή στοιχηματική εταιρία, πίσω από την οποία, όπως αποκάλυψαν οι «Δικογραφίες», λειτουργούσε εξαμελές δίκτυο, το οποίο εξαρθρώθηκε, με τη σύλληψη του ιδιοκτήτη της από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, της φορολογικά υπεύθυνης από την Καβάλα και του διαχειριστή των ιστοδελίδων της.
Χρειάστηκε βέβαια να περάσουν σχεδόν δύο εβδομάδες από τη σύλληψη των τριών υπευθύνων της παράνομης στοιχηματικής και να επιβληθούν περιοριστικοί όροι, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στους εμπλεκόμενους, για να προχωρήσει η ΕΕΕΠ στο «κόψιμο» της στοιχηματικής εταιρίας, η οποία  περιλαμβανόταν στις 24 εταιρίες, που έχουν προσωρινή αδεια λειτουργίας.
Ε, δεν χρειάζεται φυσικά να επαναλάβουμε περί των... αντανακλαστικών της  Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, έκανε 40 μέρες να απαντήσει στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, που εξάρθρωσε το κύκλωμα ότι, η συγκεκριμένη εταιρία ήταν παράνομη.

Τωρα το λόγο έχει η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, η οποία στη συνέχεια θα πρεπει να ζητησει από τον πάροχο τηλεπικοινωνιας (Vodafone, wind,cosmote κλπ), να διακόψει τη σύνδεση και την πρόσβαση στον συγκεκριμένο  ιστότοπο.