Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη στις "Δικογραφίες" του μεγαλομετόχου του Αρη Μπάσκετ Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζώρτζιας Ευσεβίου


Με... όρκους αγάπης γιά την ομάδα τους έφυγαν ελεύθεροι από τα ανακριτικά γραφεία ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, μετά από την απολογία τους στην ανακρίτρια.
"Toν Αρη τον αγαπάμε"!


Με αυτά τα λόγια απάντησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης και η συζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου, στις "Δικογραφίες" και στην ερώτηση τους: "Τι θα γίνει στο μέλλον με την ιστορική ομάδα, οι μετοχές της οποίας είναι δεσμευμένες με απόφαση του Πρωτοδικείου, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Λεττονου επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς, που σας κατηγορεί ότι, τον εξαπατήσατε στην υπόθεση της διαδυκτιακής πώλησης χρυσου;".
Ηταν λίγα λεπτά, μετά από την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, που άφησαν ελεύθερους το μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Αρη και τη σύζυγό του Τζώρτζια Ευσεβίου, μετά από τις απολογίες τους, για τη μυθιστορηματικών διαστάσεων υπόθεση της διαδυκτιακής πώλησης χρυσού.
Με εμφανή τα σημάδια της ανακούφισης στο πρόσωπο τους και με την αγωνία της προφυλάκισης να έχει πάρει τέλος, αφού αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με 200.000 ευρω έκαστος, ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου μίλησαν στις "Δικογραφίες", όπως είχαν υποσχεθεί.
Δίπλα τους οι συνήγοροι υπεράσπισης τους κ.κ. Βαρλάμης και Μπίσιας, έλαμπαν από ικανοποίηση, γιά την επιτυχημένη κατάληξη της απολογίας των εντολέων τους, που έκλεισε με ελευθερία και όχι με φυλακή.
"Αρνηθήκαμε κάθε κατηγορία. Ειναι όλα ψευδή", ήταν οι πρώτες κουβέντες του ζεύγους, που έδωσαν το στίγμα, για την υπερασπιστική τους κατεύθυνση.
Δημοσιογράφος: Tι εννοείτε; Eίναι δικό σας ο διαδυκτιακός χρυσός;
Nίκος Λάσκαρης: Ναι. Δικό μας είναι. Ανήκει στις εταιρίες της συζύγου μου. Προσκομίσαμε πλήθος στοιχείων, φορολογικά, τραπεζικά και οικονομικά έγγραφα, από τα οποία προέκυψε ότι, μας ανήκει ο χρυσός. Το δέχτηκε και η ανακρίτρια. Το κατάλαβε.Γι αυτο και δεν μας προφυλάκισε.
Δημοσιογράφος: Και γιατι σας μήνυσε ο Λεττονός επιχειρηματίας Σουμπότινς;
Nίκος Λάσκαρης: H μήνυση του είναι ψευδής. Το έκαμε με σκοπό να μας εκβιάσει.γιά αυτό το λόγο έχουμε καταθέσει μήνυση εναντιον του στη Ζυρίχη. Ενω εκκρεμεί και αστικό δικαστήριο εναντιον του στο Λονδίνο.Εκκρεμεί εκεί αγωγή, που έχουμε καταθέσει σε βάρος του.
Αφορά την κατάχρηση της διαδυκτιακής πλατφόρμας, που έκανε. Οπως και την υφαρπαγή του πελατολογίου, το οποίο ανήκει στην σύζυγό μου.
Δημοσιογράφος: Εσεις τι υποστηρίζετε κ. Ευσεβίου;
Tζώρτζια Ευσεβίου: Θα συνεχίσουμε δυναμικά με τον Άρη. Τον αγαπάμε τον Αρη. θα επανασκήσουμε την πρόσβαση στα κεφάλαια μας. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις επενδύσεις μας στην Ελλάδα. Δεν φεύγουμε απο την Ελλάδα. θα παραμείνουμε εδω. Ο σύζυγός μου έχει ειδική σχέση με τον κόσμο του Αρη. Αυτη η σχέση θα γιγαντωθει. Ο Αρης θα γιγαντωθεί.Τον Αρη τον αγαπάμε".