Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τι δεν... κρύβεται;

Έντονο παρασκήνιο φέρεται να υπάρχει πίσω απο την αποφυλάκιση υπόδικου πρώην προέδρου μεγάλου κρατικού νοσοκομείου, που κατηγορείται για "χρυσές μίζες" και σκανδαλώδεις παροχές σε πολιτικά πρόσωπα.
Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, μετα από την δεκαπεντάμηνη παραμονή του στη φυλακή, ίσως δεν έπαιξαν ρόλο για την αποφυλάκιση του μόνον οι σοβαροί λόγοι υγείας, που επικαλέστηκε στην αίτηση άρσης της προσωρινής του κράτησης, αλλά κυρίως δυο ένορκες καταθέσεις, που έδωσε στο πλαίσιο παράλληλης έρευνας για την υπόθεση, που διενεργεί η Δικαιοσύνη.
Σημειωτέον ότι, η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης τους, για λόγους υγείας, είχε απορριφτεί...

Στον εισαγγελέα για την Παναγία!!

Ερευνα απο την Εισαγγελια Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά από την καταγγελία σε βάρος της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ ότι, πέταξε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου. 
Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας, να διαπιστωθεί πρωτίστως η βασιμότητα των καταγγελλομένων και στη συνέχεια, εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, όπως  καθύβριση θρησκεύματος και τυχόν άλλα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.  
Από την πλευρά της η κ. Γιαννακοπούλου αρνείται όσα της αποδίδονται, κάνοντας λόγος για στοχοποίησή της με στόχο την απαξίωση του έργου της, για το διοικητικό εξορθολογισμό και την οικονομική βιωσιμότητα του Οργανισμού. 

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Βουτια;

Δυνατές... αναταράξεις και προβληματισμό προκαλούν στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης οι διεργασίες, για την κάλυψη του κενού στην κορυφή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των "Δικογραφιών", ένα από τα ονόματα, που συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, επειδή αποτελεί πολλή βαθιά... βουτιά στην επετηρίδα, καθώς ο υποψήφιος δεν ειναι αντιπρόεδρος, αλλά αρειοπαγίτης.
Οχι ότι, δεν εχει ξαναγίνει, αλλά συζητείται και πιο "ομαλή" πρόταση:
Να επιλεγεί άλλο πρόσωπο για έναν χρόνο, μεχρι να προαχθεί ο συγκεκριμένος σε αντιπρόεδρο ΑΠ.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Οι σήραγγες της... Αμαρτίας!

Εχουν... φρακάρει τα γραφεία των  ανακριτών Διαφθοράς από υποθέσεις διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, που αφορούν υπερκοκοστολογήσεις σε δημόσια  έργα.
Μια ακομη δικογραφία, που αφορά το έργο με τις σήραγγες της "Εγνατίας Οδού", στη Δυτική Μακεδονία, πήρε το δρόμο της ανάκρισης, με κατηγορούμενους μέλη πρώην διοικήσεων της "Εγνατίας Οδού", αλλά και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας.
Οι διώξεις, που άσκησε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης βαρύτατες, για σωρεία κακουργημάτων.
Στο.. στόχαστρο πανω από 20 πρόσωπα, ενώ η ζημιά του δημοσίου υπερβαίνει τα 32 εκατομύρια.
Για την ιστορία, οι σήραγγες φέρονται ότι, προϋπολογίστηκαν και κατασκευάστηκαν ως συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά πληρώθηκαν ως άλλης κατηγορίας, σημαντικά ακριβότερης.

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Πολυθεματική παρέμβαση των Δικογραφιών στην εκπομπη της Μάγδας Τσεγκου στον Σκαι


http://www.skai.gr/tv/s
how/?showid=66803

Δείτε την σημερινή  παρουσια  των "Δικογραφιών" στην ενημερωτική εκπομπη της Μάγδας Τσέγκου στον Σκαι, στο 1.50.43.
Θα μάθετε το παρασκήνιο της συνέντευξης Πάσσαρη, συγκλονιστικά στοιχεία για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση γυναικών, την υπερπληθωρα κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές, τις "φυλές" των κρατουμένων και  αλλα.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Στην εισαγγελέα, που διερευνά πτυχές του noor1

Στην προισταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, η οποία διενεργεί δικαστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, εαν συνδέεται η υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης, με το πλοίο noor1, με λαθραία καύσιμα και ξέπλυμα βρώμικους χρήματος, κατέθεσε σήμερα διευθύνων συμβουλος  εταιρίας, η οποια εχει μπει στο εισαγγελικό "μικροσκόπιο".
Για την ίδια υπόθεση αναμένεται να καταθέσει την Τριτη δικηγορος, που εκπροσωπεί εταιρία, η οποια φέρεται ότι τραπεζικά εμβάσματα, στην εταιρία, που διαχειριζόταν το ναρκοπλοίο
Η κατάθεση του αναμένεται με ενδιαφέρον..

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Δύο κακουργήματα για το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα

http://www.inewsgr.com/225/erevna-gia-dyo-kakourgimata-gia-to-tsigaradiko-tis-palaiochoras.htm

 Διαβάστε τις εξελίξεις για το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα στην Παλαιόχωρα Χανίων, όπως αποκαλύφθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.