Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οπως είχαν αποκαλύψει οι "Δικογραφίες"...

Ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί στις 15 Φεβρουαρίου η δίκη για το μεγάλο.. φαγοπότι στο Ταμείο Υγείας Τραπεζοϋπαλλήλων ΤΑΥΤΕΚΩ.
Στο εδώλιο του Α Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατηγορούμενοι για απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου και πλαστογραφία, βρέθηκαν πρώην στελέχη του Τμήματος Παροχών Υγείας του τομέα ασθενείς προσωπικού, υπάλληλοι και ασφαλισμένοι του ταμείου, όπως και ενας γιατρός επαρχιακής πόλης.
Τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται επισύρουν ποινές ισοβίων, καθώς φέρονται ότι, με πλαστά, ανύπαρκτα παραστατικά, πλαστές σφραγίδες και ψευδείς θεραπείες, απο κοινού και σε συνεργασία με ασφαλισμένους, λεηλάτησαν το ταμείο, χορηγώντας σε φίλους και συγγενείς  εντάλματα πληρωμής, βάσει πλαστών και ψευδών ιατρικών διαγνώσεων.
Η έρευνα της Δικαιοσύνης  επικεεντρω σε ενα τρίμηνο του 2012, εξαιτίας ενός "περίεργου" εμπρησμού, που έκαψε τα πάντα και εκδηλώθηκε... επιλεκτικά στον τρίτο όροφο πολυόροφου κτιρίου, στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγάζονταν οι υπηρεσίες του Ταμείου και κυρίως το αρχείο, με ολα τα στοιχεία, απο τα οποια θα προέκυπτε το αληθινό πόσον, που ξάφρισαν.
Απο την πλευρά των κατηγορουμένων υπεβλήθη σωρεία αιτημάτων, για αναβολή της δικης. Το δικαστήριο όμως δεν τα έκανε δεκτά και διέκοψε για τις 15 Φεβρουαρίου.


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πρεμιέρα με ένα ερωτικό δράμα κάνουν οι "Δικογραφίες".


Οι «Δικογραφίες" επέστρεψαν στην τηλεόραση του Σκάι και γίνονται μεταμεσονύχτιες.
 
Πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, στη 1 το βράδυ, με ιστορίες, που αποφεύγουν το φως της ημέρας... Ιστορίες, που φαίνονται καλύτερα στο φως... της νύχτας!
Γιατί η νύχτα αγαπάει το μυστήριο και οι «Δικογραφίες» το ίδιο!
 Η πρώτη υπόθεςη αφορά μιά σχέςη πάθους μιάς 39χρονης, με έναν 25χρονο, που κατέληξε σε μια μεγάλη ερωτική τραγωδία.
Ηταν έγκλημα ο θάνατος της;

Η ετυμηγορία ανήκει στη Δικαιοσύνη.
Αλλά όλοι μας, στο τέλος κάθε υπόθεσης, θα σχηματίζουμε τη δική μας εικόνα. 

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Έκλεβε το... Νεκροταφείο, για να ζεσταθεί!

Μία...μακάβρια υπόθεση έκανε ποδαρικό στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης σήμερα, Πρωτοχρονιά.
Η πρώτη δικογραφία της χρονιάς ηταν κλοπή ξυλείας απο το... Νεκροταφείο Άνω Λιοσίων.
Άφωνη έμεινε η εισαγγελέας υπηρεσίας, που δεν της είχε τύχει κάτι ανάλογο, όταν πληροφορήθηκε απο τους αστυνομικούς και απο τα έγγραφα της δικογραφίας ότι, η πρώτη κλοπή του 2017 ήταν ξυλεία απο το Νεκροταφείο Άνω Λιοσίων.
Δράστης ένας 34χρονος Ρομά, που αρνήθηκε ότι, διέπραξε αδίκημα και ισχυρίστηκε ότι, βρήκε ξυλεία για να ανάψει τη σόμπα του.
Δεν έγινε πιστευτός.
Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή.
Θα παραμείνει στο κρατητήριο μεχρι αύριο, που θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.


Οι "Δικογραφίες"... ξανανοίγουν..

Οι τηλεοπτικές "Δικογραφίες", επανέρχονται σύντομα στον Σκάι, με πολλές εκπλήξεις  και νέες συγκλονιστικές υποθέσεις.
Προσεχώς..